کنگان

حضور پرسنل و مسئولین بیمارستان کنگان در راهپیمایی روز قدس
حضور مسئولین بیمارستان کنگان در راهپیمایی روز قدس

یک خانواده کنگانی از جراح مغز بیمارستان امام خمینی تقدیر کرد
یک خانواده کنگانی بعد از آنکه جراح مغز و ستون فقرات بیمارستان امام خمینی(ره)، جان فرزندشان را پس از یک عمل جراحی مغز، نجات داد، با نصب بنر در بیمارستان قدردانی کردند

27 بهمن 1397
ارتقا رضایتمندی بیماران نسبت به جوابدهی آزمایشگاه بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان

کوهنوردی پرسنل بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان به مناسبت روز پرستار
کوهنوردی پرسنل بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان به مناسبت روز پرستار انجام شد

19 آذر 1397
متخصص داخلی بیمارستان کنگان مطرح کرد: کنترل شگفت انگیز دیابت با غذاهای فیبر دار و حبوبات
متخصص داخلی بیمارستان امام خمینی (ره) شهرستان کنگان گفت: دیابتی‌ها غذاهای فیبردار مصرف کنند زیرا مصرف غذاهای فیبردار می‌تواند به کاهش سطح کلسترول و فشارخون و بهبود سلامت قلبشان کمک کند.

12 شهريور 1396
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان: بازرسان شبکه بهداشت با فروش مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته به شدت برخورد می کنند
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان گفت: فروشندگان مواد غذایی و متصدیان صنوف، خود به‌عنوان یک بازرس عمل کنند و منتظر نباشند که حتماً بازرسان بهداشتی به آن‌ها پیام دهند یا مراجعه کنند.

15 امرداد 1396
پایان انتظار والدین لامردی پس از دو ماه: نوزاد ۲۶ هفته‌ای بستری در ” ان آی سی یو” کنگان به‌سلامت ترخیص شد
مسئول بخش مراقبت‌های ویژه نوزادان بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان گفت: نوزاد ۲۶ هفته‌ای بستری در بخش ان آی سی یو بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان پس از دو ماه به انتظار والدین خود پایان داد و به‌سلامت ترخیص شد.

تولد نوزاد ۶ کیلوگرمی در بیمارستان امام خمینی کنگان
رییس بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان گفت: نوزاد ۶ کیلوگرمی در بیمارستان امام خمینی(ره)کنگان متولد شد.

8 خرداد 1396
معارفه مسئول جدید امور مالی بیمارستان امام خمینی(ره) کنگان انجام شد

6 خرداد 1396
شهردار کنگان: عملکرد دانشگاه علوم پزشکی در مقوله درمان شهرستان کنگان مطلوب بوده است/ تامین اجتماعی مطالبات میلیاردی بیمارستان کنگان را بپردازد
شهردار کنگان گفت: عملکرد دانشگاه علوم پزشکی در مقوله درمان شهرستان کنگان به رغم تمام محدودیت ها، مطلوب بوده است.

دوره مدیریت بحران در بیمارستان امام خمینی(ره) کنگان برگزار شد
برگزاری دوره مدیریت بحران توسط زهرا یوسفی کارشناس مسئول کارگروه سلامت در بلایا و پدافند غیر عامل دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان

بیمارستان کنگان میزبان یکی از شعبه های اخذ رای در انتخابات بود.
بیمارستان امام خمینی(ره) کنگان به عنوان یکی از اماکن پر تردد میزبان یکی از شعبه های اخذ رای در انتخابات بود.

تجلیل از جانبازان بیمارستان امام خمینی(ره)شهرستان کنگان
با حضور مسولین استانی و شهرستانی از جانبازان هشت سال دفاع مقدس شاغل در بیمارستان امام خمینی(ره) کنگان تجلیل شد.

افتتاح درمانگاه تخصصی کوثر
درمانگاه تخصصی کوثر در شهرستان کنگان افتتاح گردید.

برگزاری انتخابات نظام پرستاری
چهارمین دوره انتخابات هیئت مدیره نظام پرستاری در بیمارستان امام خمینی جمعه 29/3/1394 همزمان با سراسر کشور برگزار گردید.

اولین همایش پیامدهای توسعه صنعت بر شهرستان کنگان
مشاور رییس سازمان حفاظت محیط زیست کشور گفت: دولت بویژه وزارت نفت بایستی در کنار توسعه صنعت در این منطقه توجه ویژه ای به حوزه سلامت و نیز مسائل زیست محیطی داشته باشد.