کارشناس تغذیه بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان به مناسبت هفته تغذیه صحیح و سالم گفت: تغذیه صحیح برای هر فرد ( بدون بیماری زمینه ای) به معنای مصرف گروه های غذایی متنوع و به میزان متعادل در هر وعده است.
فاطمه بحرینی افزود: به منظور چینش اصولی بشقاب غذا، هر وعده اصلی باید شامل منابع لبنیات، سبزیجات، غلات، پروتئین ها و گوشت ها باشد. وی با اشاره به اینکه حفظ تنوع و تعادل غذایی، اولین راه حل برای رسیدن به وزن ایده آل است ادامه داد: ممکن است افراد جامعه رژیم غذایی خودسرانه، به ویژه برای کاهش وزن، پیش بگیرند که متناسب با شرایط بدنی آنان نباشد؛ در این حالت سیستم ایمنی تضعیف شده و گاهی عارضه های مزمن را برای فرد ایجاد می نماید.
کارشناس تغذیه این مرکز درمانی تاکید کرد: در این دوره پاندمیک کووید_۱۹ ، حفظ سطح مطلوب سیستم ایمنی بسیار حائز اهمیت است؛ بنابراین تغذیه سالم و اصولی را باید جدی گرفت. فاطمه بحرینی تصریح کرد: مصرف غذای زیاد نشانه سلامتی نیست و بسیاری از افراد دچار اضافه وزن یا چاق، با نوعی سوء تغذیه مواجه هستند. وی ادامه داد: رعایت رژیم غذایی صحیح، جز اصول پایه ای حفظ سلامتی و پیشگیری از بسیاری از بیماری ها (از جمله بیماری های سندروم متابولیک) است.