از نگاه کارشناس تغذیه:
نقش رژیم غذایی صحیح در سلامتی بدن

15 آذر 1399
کارشناس تغذیه بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان به مناسبت هفته تغذیه صحیح و سالم گفت: تغذیه صحیح برای هر فرد ( بدون بیماری زمینه ای) به معنای مصرف گروه های غذایی متنوع و به میزان متعادل در هر وعده است.

کارشناس تغذیه بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان به مناسبت هفته تغذیه صحیح و سالم گفت: تغذیه صحیح برای هر فرد ( بدون بیماری زمینه ای) به معنای مصرف گروه های غذایی متنوع و به میزان متعادل در هر وعده است.

 

فاطمه بحرینی افزود: به منظور چینش اصولی بشقاب غذا، هر وعده اصلی باید شامل منابع لبنیات، سبزیجات، غلات، پروتئین ها و گوشت ها باشد. وی با اشاره به اینکه حفظ تنوع و تعادل غذایی، اولین راه حل برای رسیدن به وزن ایده آل است ادامه داد: ممکن است افراد جامعه رژیم غذایی خودسرانه، به ویژه برای کاهش وزن، پیش بگیرند که متناسب با شرایط بدنی آنان نباشد؛ در این حالت سیستم ایمنی تضعیف شده و گاهی عارضه های مزمن را برای فرد ایجاد می نماید.

کارشناس تغذیه این مرکز درمانی تاکید کرد: در این دوره پاندمیک کووید_۱۹ ، حفظ سطح مطلوب سیستم ایمنی بسیار حائز اهمیت است؛ بنابراین تغذیه سالم و اصولی را باید جدی گرفت. فاطمه بحرینی تصریح کرد: مصرف غذای زیاد نشانه سلامتی نیست و بسیاری از افراد دچار اضافه وزن یا چاق، با نوعی سوء تغذیه مواجه هستند. وی ادامه داد: رعایت رژیم غذایی صحیح، جز اصول پایه ای حفظ سلامتی و پیشگیری از بسیاری از بیماری ها (از جمله بیماری های سندروم متابولیک) است.

 


کلمات کلیدی:
بیمارستان     کنگان         بیمارستان     امام     خمینی    
کنگان         کارشناس     تغذیه         فاطمه    
بحرینی         تغذیه     سالم         برنامه    
غذایی         رژیم     غذایی        

تاریخ بروز رسانی:   16 دی 1399

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >