متخصص تغذیه بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان در خصوص مصرف قهوه گفت: در بسیاری از جوامع و کشورها قهوه یکی از نوشیدنیهای موردعلاقه مردم است که مصرف آن در حال پیشرفت است.
فاطمه بحرینی ادامه داد: مصرف قهوه بهخودیخود میتواند تأثیرات مثبتی بر ارتقا سطح سلامت فرد داشته باشد زیرا خاصیت آنتیاکسیدانی دارد.
آیا مصرف قهوه برای همه افراد مجاز است؟
متخصص تغذیه بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان افزود: بعضی از افراد به علت عدم تحمل کافئین، با خوردن آن دچار حالاتی مثل افزایش ضربان قلب، اضطراب و دلشوره، اختلالات خواب، ترش شدگی سر دل، یبوست و ... میشوند.
فاطمه بحرینی اذعان داشت: بیماران دیابتی که قند خون آنها تنظیم نیست، بهتر است از مصرف قهوه یا قرصهای کافئینی خودداری کنند؛ چراکه حالتهای سردرد و تاری دید و... را در آنها منجر میشود.
وی خاطرنشان کرد: مادرانی که در دوره بارداری یا شیردهی هستند، بهتر است از مصرف قهوه خودداری کنند؛ زیرا میتواند تولید شیر را کاهش دهد.
متخصص تغذیه بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان تصریح کرد: افرادی که دچار تغییر احساسات میشوند، مثل افراد مضطرب، افراد مبتلا به اختلال دوقطبی باید مصرف قهوه و مکملهای کافئینی را قطع کنند.
مصرف قهوه با چه داروهایی تداخل دارد؟
بحرینی در خصوص تداخل دارویی قهوه گفت: قهوه و کافئین با داروهای قلبی-عروقی، داروهای تنفسی، داروهای ضدافسردگی و داروهای ضدبارداری تداخل ایجاد میکنند و در دوره مصرف این داروها، نوشیدن قهوه و کافئین باید قطع شود.
متخصص تغذیه بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان اظهار داشت: درصورتیکه میخواهید از قهوه یا مکملهای کافئینی به صورت مستمر استفاده کنید، بهتر است با مشاور تغذیه مشورت و سپس اقدام نمایید.
انتهای پیام/ م.ص ۴۰۲۰
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید