روز

4 خرداد 1401
مراسم گرامیداشت سالروز فتح خرمشهر در بیمارستان کنگان برگزار شد

از کارگران بیمارستان کنگان تجلیل شد
سرپرست بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان در این مراسم گفت: هفته کار و کارگر، تداعی‌گر تلاش، همت و زحمات ارزشمند کارگران سخت‌کوش در عرصه‌های کار و فعالیت است. کارگرانی که عامل اصلی توسعه و اقتدار هر نهاد می باشند؛ زحمت‌کشانی که بنا به فرموده بنیانگذار کبیر جم ...

12 خرداد 1399
مسئول بخش زنان بیمارستان کنگان: زنان باردار در بدو ورود به بیمارستان کنگان تحت غربالگری علائم کرونا قرار می‌گیرند
مسئول بخش زنان بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان گفت: کلیه مادران باردار مراجعه‌کننده به زایشگاه و بخش زنان بیمارستان کنگان در بدو ورود، از نظر شرح‌حال و علائم بالینی مربوط به ابتلا به کرونا ویروس، تحت غربالگری قرار می‌گیرند.

17 بهمن 1397
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان: بیمارستان امام خمینی کنگان در بخش تروما سنتر و کلینیک تخصصی تقویت می شود
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر عنوان کرد: با توجه به جایگاه ویژه بیمارستان امام خمینی کنگان در سطح منطقه، برنامه تقویت هرچه بیشتر این مرکز درمانی جهت ارائه خدمات گسترده تر به مراجعین داریم

کوهنوردی پرسنل بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان به مناسبت روز پرستار
کوهنوردی پرسنل بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان به مناسبت روز پرستار انجام شد

مراسم روز رادیولوژی در بیمارستان کنگان برگزار شد
به مناسبت روز رادیولوژی، مراسمی جهت تقدیر از پرسنل این واحد در بخش مذکور برگزار شد

24 شهريور 1397
جانشین سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور: طرح سلامت‌محور «شهید رهنمون» در شهرستان کنگان انجام می‌شود
جانشین سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور گفت: طرح سلامت‌محور «شهید رهنمون» در شهرستان کنگان انجام می‌شود.

ماماهای بیمارستان کنگان تجلیل شدند
به مناسبت ۱۵ اردیبهشت روز ماما، با حضور مدیریان بیمارستان کنگان از ماماهای این مرکز درمانی تجلیل به عمل آمد.

نیروهای خدماتی و تاسیسات بیمارستان تجلیل شدند
نیروهای خدماتی و تاسیسات بیمارستان تجلیل شدند.

10 بهمن 1396
در جشن روز پرستار کنگان توسط مسئولین مطرح شد؛ سلامت محوری، از اصلی ترین برنامه های دولت/ صنعت منطقه، نقش مثبت خود را در حوزه سلامت ارتقا بخشد
جشن روز پرستار با حضور پرستاران بیمارستان کنگان، مسئولین دانشگاه علوم پزشکی استان، منطقه ویژه پارس و شهرستان کنگان برگزار شد.

جشن روز پرستار
به مناسبت بزرگداشت روز پرستار و تقدیر از تلاشها و خدمات پرستاران بیمارستان امام خمینی شهرستان کنگان جشن باشکوهی برگزار شد.

روز جهانی کودک
ملاقات مسئولین بیمارستان امام خمینی (ره) و شبکه بهداشت و درمان از کودکان بستری در بیمارستان به مناسبت روز جهانی کودک