فتح

مراسم گرامیداشت سالروز فتح خرمشهر در بیمارستان کنگان برگزار شد

24 شهريور 1397
جانشین سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور: طرح سلامت‌محور «شهید رهنمون» در شهرستان کنگان انجام می‌شود
جانشین سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور گفت: طرح سلامت‌محور «شهید رهنمون» در شهرستان کنگان انجام می‌شود.

23 ارديبهشت 1397
در گفتگو با فوق تخصص خون و سرطان کودکان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: ۸۰ درصد سرطان کودکان در کشور درمان می‌شود/ خیرین استان، یک بیمارستان سرطان کودک بسازند
فوق تخصص خون و سرطان کودکان، هماتولوژی آنکولوژی کودکان دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر گفت: با توجه به اینکه ۸۰ درصد کودکان سرطانی در کشور درمان می‌شوند، نیاز است خیرین بوشهری نسبت به احداث بیمارستانی برای همین منظور در استان اقدام کنند.

12 ارديبهشت 1397
ویزیت رایگان بیماران تالاسمی و دیالیزی بیمارستان کنگان توسط ۲ فوق تخصص
به مناسبت هفته سلامت دو فوق تخصص، بیماران بخش تالاسمی و دیالیز بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان را به شکل رایگان ویزیت کردند.

10 بهمن 1396
در جشن روز پرستار کنگان توسط مسئولین مطرح شد؛ سلامت محوری، از اصلی ترین برنامه های دولت/ صنعت منطقه، نقش مثبت خود را در حوزه سلامت ارتقا بخشد
جشن روز پرستار با حضور پرستاران بیمارستان کنگان، مسئولین دانشگاه علوم پزشکی استان، منطقه ویژه پارس و شهرستان کنگان برگزار شد.